Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 IrcHelper • 8 years ago • 2,669 viewed • 48 replied


Salam... ..

Okey, cam biaselah, kalau korang nak wat kejer, tngok movie, main games n even nak surfing tenet kene laa ade Laptop / PC kan ? So, Laptop / PC ape yang korang still pakai sampai sekarang ntuk buat aktiviti xberfaedah kat atas tue ek?

Then,
Khas ntuk pengguna laptop yang berpengalaman plak... .
Lam bebanyak laptop yang wjud kat muka bumi skarang ni, laptop ape yang paling tahan lasak, berkualiti, n seswai untuk citarase korang ? nie aku ade listkan laptop2 y agak demanding dalam market skang,

1. ACER
2. COMPAQ (ramai member2 ak pakai y nie)
3. TOSHIBA (y ni okey jugak laa)
4. DELL
5. HP PAVILLION
6. SONY VAIO (harge mahal sgt~)
7. ASUS
8. LENOVO
9. FTEC
10. NEC

Dan kalau boleh, tolong specifykn skali spec laptop y seswai ntuk gaming ek ? Senang la member2 kat luar nak survey2 nanti..

~thanks~

Expires is not available


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved