Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Discussion

 nur_brilliant • 3 weeks ago • 47 viewed • 2 replied


Assalamualaikum & salam sejahtera warga VF...

Apa khabar U ols
Lama betul kan tidak menjengah vf hahaha!
Join VF dlu sejak tahun 2004..sekarang dan 2017..means dah 13 tahun berlalu kan..
Dari zaman bujang hingga dah berkerjaya, dah pun berkahwin dan dikurniakan 3 orang anak..alhamdulillah...
Dulu2 masih ingat daftar vf semasa di mamal zaman universiti..
skang dah pun bergelar guru.
U ols sekarang plak apa cer? Tadi saja je cuba login masuk sbb rasa macam ingat2 lupa password dan username. Alhamdulillah, masih boleh login! hehe

Free to share yours?

*notes : baguslah VF ni..masih lagi stable,wpun di zaman fb dan whatsapp VF masih lagi mengekalkan momentumnya, friendster dah tutup! hehe
TAHNIAH admin & TEAM!
-With Love , Cikgu Siti

Expires in 46 days


Please wait, page is loading...
If the page is not responding in more than 30 seconds, click here.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2017 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved