Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Article

 danial7 • 6 years ago • 9,691 viewed


adakah anda penah mengalami keadaan seperti di bawah ini ? heheheheheeee

tanda2 orang suka kita,Tanda2 seseorang jatuh hati atau dah mula sayang pada seseorang...

1. Asyik nak sms atau sn jer... . ada jer nak tanya... "da makan?? kat mana ?? tak keluar ?? "

2. Kita dah start habit check handphone... nak tgk dia sms kita tak... atau ada missed calls ker... bila dia tak call or sms. kita risau tak tentu pasal... .

3. Mata jadi ' buta ' - muka macam kelopak salak pun kita kata handsome atau cantik... . rambut dia kusut macam pontianak pun kita kata ikal mayang...

4. Tengah kerja / tengah sekolah / tengah makan pun boleh teringat orang tu... " Aku terbayang muka kau dalam soup ni, Pah.."

5. Hilang pertimbangan - Secara kronik , orang tu jahat atau dia buat taik belakang kita pun, kita boleh accept... dan kita boleh ada faith pulak tu yg dia akan berubah... ..

6. Bila kita keluar dgn dia, tanpa kita sadar, kita asyik dok ter-tengok muka dia jer... dia 'kero'-kan mata dia pun kata cute... .. dia maki2 pulak, kita kata macho... dia korek hidung pun, kita kata lawa...

7. Bila kita keluar dgn dia, tanpa sengaja, kita pulak step nak maintain cool , jambu , cantik, macho.. padahal org tu entah perasan entah tak... ..

8. Apa yg dia pakai, pada kita anggun ataupun kacak... biarpun dia sekadar pakai baju Pokemon yg bersepah kat pasar malam... Padahal, kita lah antara yg ' image conscious... .' Dah suka org tu , kita accept seh apa yg dia pakai... Kira terima dia seadanya... ...

Hmm... Ada tak diantara u all yg kept on deny-ing tapi ini yg sebenarnya berlaku tanpa korang sedar atau tak... Tis can happened to anyone.. tak kira lah kita ni sayang org tu as kawan atau wateva... dan kadang2 pulak kita try our best to feel dat way towards sumone tapi tak berjaya... Simply mock-up feelings..

PS : Apa yg tertera kat atas nie , tak ada kena mengena dgn yg hidup atau yg mati... .. yg dlm atau pun tidak... sajer jer...

Life too short for misery... Be happy... ...

Virtual Friends - Copyright © 2001-2014 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved