Unregistered Member
sign up
 Login

Username or Email

Password

Forget Password?

Free Register

 Main Page
 Announcement
 Discussion
 Article
 Photo Album
 Market Place
 Sharing List
 Stateboard
 Member List
 Like
 Applications
 Sign-Up

Article

 DilaDellila • 12 years ago • 2,785 viewed


RAHSIA pada SIFAT-SIFAT MATA seorang GADIS
SAIZ MATA Saiz LEBAR� - kuat berahsia dan pemarah serta mudah berputus asa. Saiz SEDERHANA -� tidak banyak berahsia, sederhana, mudah bertolak ansur, bertanggungjawab dan suka dimanja. Saiz KECIL � suka cakap banyak, kelam kabut, periang tetapi� apabila marah lambat sejuk
SIFAT MATA JARANG BERKEDIP � seorang� yang cukup istimewa, bijaksana, baik hati, setia, bertanggungjawab, tidak cerewet, suka membantu orang lain dan cukup membahagiakan. SELALU BERKEDIP� � seorang yang pemaaf, senang dibawa berbincang, memahami dan amat sabar orangnya.
BENTUK MATA TERSEMBUL KELUAR � seorang yang tabah tapi� mudah marah. CENGKUNG KE DALAM � bijak berkata-kata dan sentiasa mahu� hidup senang. REDUP � mudah dipermainkan, tidak bijak mengawal emosi dan� tidak tetap pendirian.
WARNA MATA AGAK COKLAT � bersikap lebih� terbuka, cepat mesra, manja, ceria, mudah memahami perasaan orang lain, tidak suka menyakiti hati orang serta jujur. Namun sifat manjanya itu kadang-kala diambil kesempatan oleh orang lelaki. COKLAT PEKAT � tidak boleh� dipercayai, tidak teguh pendirian, keras hati serta suka menghampakan orang lain.

Virtual Friends - Copyright © 2001-2018 Webber Dot My Solutions (002351632-A). All rights reserved